Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

Έσεσθε ουν υμείς τέλειοι, ως ο Πατήρ υμών ο ουράνιος τέλειος εστιν . 

Η τελειοτητα δεν ανηκει μονο στην πνευματικη σφαίρα ο Θεός  προορίζει κάθε άνθρωπο, εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν που είναι η πλήρης και τελεία γνώση του Χριστού  Η Εκκλησία ειναι Ιατρείο πνευματικό και, σκοπό έχει να λειτουργεί σαν πνευματικό νοσοκομείο που θεραπεύει την αρρώστια του ανθρώπου.Και δεν θα μπορουσε αυτό το σωμα να είναι τιποτα άλλο παρα ένα ζωντανο  θαυμα κι όχι μουσειο από αρρωστιες  κάθε ειδους.

Γιατι ενας ευσταλης ανδρας στην τριτη, πιο ευφορη ηλικια να αναγκαζεται για να σταθει στα πόδια του, να παιρνει 12 διαφορετικα φάρμακα . Κυριολεκτω 3 για τη ρυθμιση της πίεσης 2 για να λειτουργει σωστα η καρδια 2 για να το ζαχαρο Ενα για τον θυρεοειδη 2 για τη χοληστερινη 2 για τη ρυθμιση της ρευστοτητας του αιματος 2 για την γαστρο-ισοφαγικη παλινδρομηση  και παει λέγοντας .

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για περπατημα

 

 

 

Κι όμως είναι απλο. Σωστη τροφη.Σωστες σκεψεις  κι όχι τοξικες Περπατημα , κι όχι κουταμαρες του ειδους ειμαι κολυμβητης όλο το χρονο  κι αυτο με εχει καλα.Το κολυμπι είναι οντως καλη ασκηση ομως στους 10 που το εχουν υιοθετησει οι 8 το κανουν για ευχαριστηση  και μονο, μια και δεν εχουν ιδεα πώς πρεπει να κολυμπανε για να εχουν τα περισσοτερα οφεληματα απ αυτό. 

 

 

 

 

 

Ας ξανασκεφτουμε μερικα πράγματα,πριν κανουμε καποια ανοησια, που θα μας φερει στα επειγοντα εφημερευοντος Νοσοκομειου, που δεν εχει τα μεσα πλεον,ουτε το ανθρωπινο δυναμικο να μας περιθαλψει,

Χαιρετε.

 

 

 

alt

 
 
 
 

Σχολιάστε